Fetaostbiffarmed soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
servera med en god sallad och sås/dressing. Fetaost. Forma sedan till biffar ca 150 g/st. Hacka allt väldigt litet, (alternativ kör det i matberedare) När alla tillbehör är finhackat/malet, blanda ihop allt väldigt noga
Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövde förses med lite varmare skor
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Jag serverade soppan med ett riktigt gott och rejält bröd så att alla kunde äta sig mätta och glada. Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Krydda med salt och svartpeppar. )Det finns fantastiskt många bloggar med diverse olika recept. Godmorgon,jag vill tacka för responsen jag fick igår via mejl och på annat sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.