Smakrika bönbiffar med spenat, paprika och fetaost
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönbiffar med spenat, paprika och fetaost
  • 14 stycken matolja till stekning
  • 1 gul lök
  • 1 liten paprika
  • 1 vitlöksklyfta 200 - 250 g kokta vita bönor (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk med konserverade, naturella vita bönor
  • 200 - 250 g kokta svarta bönor (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk med konserverade svarta bönor
  • 1 ägg 2 - 3 krm salt
  • 2 - 3 tsk montreol steak seasoning (se här) (kan ev. bytas mot 2 tsk grillkrydda, uteslut då saltet i receptet)
  • 125 g feta eller salladsost
  • 200 g fryst bladspenat, upptinad och avrunnen
  • 1 dl ströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.