Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
hackad sötmandelalla ingredienser ekologiska utom bakpulvretvispa ägg och socker, smält smöret och tillsätt vätskan, blanda med ägg/sockersmeten,blanda de torra ingredienser och rör ner i smeten
Skär den i klyftor och pressa över en klyfta över äppelsalladen. Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Hade även i kylskåpet lite äppelmos som jag fått av Sarah (tack för det) och tänkte att det skulle göra bullarna extra goda om de hade smak av äppel, så den använde jag till fyllningen
Smaskigt goda blev dessa äppelrutor. Ät dom som dom är eller servera med vaniljglass eller vaniljsås. Bred nu ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper, 30×40 cm
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Servera såsen till smörstekta laxfjärilar och broccoli. Krydda med salt, peppar, ketchup och citron. Paprikagräddsås med dill 2 port. Paprikagräddsås med dill 2 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.