Smörstekt torskrygg med tillbehör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g torskrygg med skinnet kvar, skuren 4 bitar à 170 g
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, nymald, efter smak
  • 2 msk matolja till stekning
  • 3 msk smör till stekning
  • 5 st palsternackor, skalade och skurna
  • 0,5 dl mjölk
  • 1.5-2 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 1 nypa strösocker, ca 0.5 krm
  • Vitpeppar, efter smak
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 st gul lök, skivad
  • 1 nät musslor, rengjorda, ca 500 g
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 msk smör till avsmakning av såsen
  • 1 knippe grön sparris, skalade, ca 250 g
  • 2 msk dill, hackad
  • 0,5 st citron, saft och rivet skal
  • olivolja
  • 1 l vatten
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 4 st ägg
  • Salt, efter tycke och smak
  • 5 dl matolja till fritering
  • 2 st palsternackor, skalade
  • 700 g torskrygg med skinnet kvar, skuren 4 bitar à 170 g Salt, efter smak Svartpeppar, nymald, efter smak 2 msk matolja till stekning 3 msk smör till stekning 5 st palsternackor, skalade och skurna 0,5 dl mjölk 1.5-2 dl vispgrädde 2 msk smör 1 nypa strösocker, ca 0.5 krm Salt, efter smak Vitpeppar, efter smak 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st gul lök, skivad 1 nät musslor, rengjorda, ca 500 g 2 dl vitt vin 2 dl grädde 1 msk smör till stekning Salt, efter smak 1 krm cayennepeppar 1 msk smör till avsmakning av såsen 1 knippe grön sparris, skalade, ca 250 g 2 msk dill, hackad 0,5 st citron, saft och rivet skal olivolja Salt, efter smak Svartpeppar, nymald, efter smak 1 l vatten 1 msk vitvinsvinäger 4 st ägg Salt, efter tycke och smak 5 dl matolja till fritering 2 st palsternackor, skalade Salt, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.