Paolo Robertos recept på varmtomatsallad till grillat kött. -Mama Skogly ♥ Varmtomatsallad. Det skulle egentligen vara grillat lamm, men vi fick inte tag på det
150 g halloumiost. Skala och strimla morötterna. Dela svampen i kvartar och skär paprikan i bitar. Fräs morötter och svamp i olja tills morötterna börjar mjukna
Blanda ihop salladen med övriga ingredienser. 1Tomatsallad. 11 st brietårta Tomatsallad 4 st tomater 1 st rödlök 6 st stora bladfärsk basilika 1 msk balsamvinäger 1. Lägg tomatsalladen på brietårtan och ställ in i ugnen ca 10 minuter
Idag fick halloumiosten vara med i en varm pastasallad tillsammans med kantareller och avokado. ) Den femte är halloumiost som ju är galet gott att grilla
Rockavingen blev smörstektmed sparris, rödlök och kapris, riktigt gott. Det händer ganska ofta att jag kommer hem från fiskaffären med något helt annat än jag hade tänkt mig
En variant på caprese medvarma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör. Tomatsalladen görs parallellt med att köttfärssåsen puttrar och pastan kokar
Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan upp i en ugnsfast form eller plåt. Blanda ihop grönsaker, fetaost och de småvarma tomaterna och servera salladen direkt
Blanda under tiden baconet med kaprisen i en skål och håll det varmt i ugnen. Sänk värmen, lägg i rödlöken och då den mjuknat lite, sedan i med tomatbitarna
Tanken är att när du serverar så ripplar du över lite av såsen från tomatsalladen över kycklingen på tallriken när du lägger upp och garnerar med lite hackade oliver och basilikablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.