12 små potatisar, grovrivna. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
Skala och skiva potatis och lök. Tillsätt potatisen. Låt koka ca 10 minuter tills potatisen är någorlunda mjuk. 1 kg fast stor potatis, 800 g skalad. 1 kg fast stor potatis, 800 g skalad 2 gula lökar 2 klyftor vitlök 50 g smör 4 dl vispgrädde 2 dl mjölk 100 g lagrad prästost
2 l vatten 1 msk ättiksprit 12 % 1-2 kg mjölig potatis (ex King Edward) 1 msk salt frityrolja. 2 l vatten 1 msk ättiksprit 12 % 1-2 kg mjölig potatis (ex King Edward) 1 msk salt frityrolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.