Smörrebröd med frasig kolja och kaprismajonnäs
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Citron
  • 2 msk Kapris
  • 0.5 dl Cornichons
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 st Ägg
  • 1 tsk Senap Dijon
  • 1.8 dl Rapsolja
  • 400 g Koljafile
  • 1.5 dl Vetemjöl
  • 1 st Ägg
  • 1.5 dl Ströbröd
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Råglimpa
  • 1 st Salladsmix
  • 1 st krukor Gräslök - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.