Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgrädden och låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till
Servera med kinasoja, ketchup och sweetchilisås. fast med kycklingfilé istället. Lovar skriva mer om dagens möte senare och visa er lite julpynt som råkat komma fram
Smöriga bullar med blåbärssylt är så goda, en perfekt balans mellan sött, salt och syrlig. Nämnde för min dotter att jag tänkte baka med blåbärssylt och ni skulle ha sett vilken grimas hon gjorde
Asiatisk kycklingfärs med koriander och chili. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
K. y. c. k. l. i. n. g. f. ä. r. s. ,. å. o. e. ö. p. a. 1. /. 2. h. v. è. m. -. t. b. (. d. ). O. 3. j. 4. G. H. T. u. R. F. S. 5. 9. 0. A. L. t c. d l
Finhacka salladslöken och chilin och blanda ner i färsen tillsammans med vitkålen och koriandern. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
Blanda ihop kycklingen med den rivna osten, lite salt och peppar. Jag serverade dessa risbollar tillsammans med en tomatdipp, det receptet får ni imorgon
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.