Vi serverade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås med fetaost och gräslök (se här). Det var visserligen jättegott, men jag tror att det hade varit ännu godare om vi hade haft kall sås med mynta till istället (se här)
Låt gurkmeja ochgaram fräsa med en stund. Passar fint att servera med basmatiris eller på en buffé. Receptet kommer ursprungligen från tidningen Laga Lätt, men jag minskade ner på tomaterna och en aning på kryddorna
Servera gärna med ris, mangochutney samt naan- eller chapatibröd. I det här receptet används en färdig kryddblandning, men det går naturligtvis bra att krydda efter eget tycke och smak istället
Ät linsgrytan till (fullkorns)pasta, matgryn eller kokt potatis och en bit bröd. Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat
Toppa gärna linsgrytanmed naturella cashewnötter. Under en av mina bloggrundor snubblade jag över ett spännande recept på en linsgryta, som det av en slump senare visade sig att ovan nämnda vän redan lagar då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.