finhacka vitlöken, strimla lök och soltorkade tomater, skölj spenaten och riv parmesanosten. Mer kanske att det tar lite tid, med först degen, som ska vila och sedan "kavlas" ut och göras till tagliatelle
Jag har aldrig tyckt om soltorkade tomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Själv är jag trött på alla äggstanningar och den här tomatpajen är fräsch med mycket smak. En paj är klassisk buffémat men passar också på middagsbordet med en god sallad
Klyfta tomat och lök och blanda med majs. Dessutom håller den ju längre i kylskåpet än tex isbergssallas, så då kan man göra denna sallad och ha till alla måltider i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.