Smörgåstårtor till far
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g skinka
  • 11 dl gräddfil
  • 11 dl majonnäs
  • 11 dl hackad persilja
  • 1 salt
  • 10.5 st kyckling
  • 11 dl bostongurka
  • 11.5 dl crème fraîche
  • 12 dl majonnäs
  • 12 dl gräddfil
  • 12 msk pepparrot
  • 11 st gurka
  • 1 salladsblad
  • 115 skiva skinka
  • 115 skiva rostbiff
  • 1200 g brieost
  • 11 st kiwi
  • 110 st jordgubbar
  • 110 st körsbärstomater
  • 110 st vindruvor
  • 13 msk lök
  • 1 persilja
  • 1 Fyllning 1: 150 g skinka rökt 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 1 dl hackad persilja salt peppar Fyllning 2: 0.5 st kyckling grillad 1 dl bostongurka gurkmix 1.5 dl crème fraîche Garnera med: 2 dl majonnäs 2 dl gräddfil 2 msk pepparrot riven från tub 1 st gurka salladsblad Topping: 15 skiva skinka rökt 15 skiva rostbiff 200 g brieost 1 st kiwi 10 st jordgubbar 10 st körsbärstomater 10 st vindruvor 3 msk lök rostad persiljaKantskär brödskivorna. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden.
  • 1 Fyllning 1: Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Smaka av med salt och peppar och bred på brödskivorna.
  • 1 Fyllning 2: Rensa kycklingköttet från skinn och ben och finhacka kycklingen. Blanda kyckling, gurkmix och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg på brödskivor och bred på fyllningen. Avsluta med brödskivor.
  • 1 Garnering och topping: Rör ihop majonnäs, gräddfil och pepparrot och bred runt om och ovanpå tårtan. Garnera kanten med skivad gurka. Toppa med skinka, rostbiff och skivad brieost. Garnera med kiwi, jordgubbar, delade tomater, vindruvor, rostad lök och persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.