Varm smörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det tillfredagsmyset
Mosa tonfisken och strimla purjolöken. Tllsätt majonnäs, crème fraiche, dill, salt och peppar. Rör om ordentligt, bred ut på polarbröd eller annat bröd och varva gärna med makrillfyllningen som jag lämnat recept på också
Denna smörgåstårta har jag ätit under hela min uppväxt och jag tycker om den mer nu än någonsin. Till skillnad från många andra smörgåstårtor innehåller denna endast en fyllning, är väldigt fräsch och smakrik och framförallt väldigt lätt att göra
Såg till min stora förfäran att receptet försvunnit från bloggen, så här slänger jag upp det igen. Avsluta med resten av laxblandningen och till sist spenatröran
En riktigt saftig och smarrig smörgåstårta gjorde jag till min gubbe när han fyllde år i helgen. Jag använde samma recept som sist och det finns under inlägget vacker smörgåstårta, så gå dit och läs receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.