Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Hur gott som helst och som sagt ett snabbtoch enkelt alternativ till de klassiska semlorna. Eller kanske kör ni idag på ett betydligt snabbare alternativ till de klassiska semlorna-semmelkladdkakan
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kika även in här för lite bra tips på julklappar. Till kotletterna serverade jag en lök- och spenatröra med tomat och vitlök och lite vanligt smör på kotletterna
 Den passar ju också fint så här till påskmat. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Passar på att tipsa om de smarta vakuumpåsarna som kan användas. Idag vaknade jag av känslan att det var söndag och det tog ett bra tag innan jag hamnat på rätt dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.