smörgåstårta med tonfisk och äggröra
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • till röra 1
  • 1 ca 3 små burkar tonfisk
  • 1 gröna ärtor
  • 11 burk majs
  • 11 burk majonnäs
  • 1 lite creme fraich
  • 1 citron peppar
  • 11 finhackad purjolök
  • 11 hackad rödlök
  • 1 till röra 2
  • 1 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g
  • 15 kokta hackade ägg
  • 1 lite creme fraichtvå
  • 1 hackade rödlökar
  • 1 smörgåstårtbotten eller landgångsbröd
  • 1 till garnering
  • 1 ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka
  • 1 räkor
  • 1 körsbärstomater
  • 1 gurka
  • 1 citron
  • 1 kruk sallad
  • 1 till röra 1 ca 3 små burkar tonfisk gröna ärtor 1 burk majs 1 burk majonnäs lite creme fraich citron peppar 1 finhackad purjolök 1 hackad rödlök till röra 2 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g 5 kokta hackade ägg 1 burk majonnäs lite creme fraichtvå hackade rödlökar smörgåstårtbotten eller landgångsbröd till garnering ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka räkor körsbärstomater gurka citron kruk salladBlanda ingredienser till båda rörorna. bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop. lägg en fuktig handduk över under natten så den inte blir torr. garnera innan servering. för att få skinkan att fästa runt tårtan brukar jag smeta ut lite dill majonnäs.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.