Blanda lax, lök, dill, kesella och gräddfil. Tag bort formens kant och garnera tårtan med de hårdkokta skivade äggen, räkorna, gurkskivorna och den röda rommen
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
Garnera med rom, rödlök och dill. Koka upp vatten, mjölk, grädde och smör. Vispa ner mjöl, rör tills degen släpper botten och ta kastrullen från plattan
Fyllningen består av en typ av skagenröra med räkor och ägg. Denna tårta är väldigt supergod och passar bra både till påsk, midsommar eller julbordet om man vill det
Blanda grädde, vin, fond, cayennepeppar och majsstärkelse i en kastrull och koka upp. Rör ner räkorna, häll såsen över den nykokta pastan och strö över gremolata
Smaka av med kajennpeppar, salt och peppar. Täck med det sista brödet. Blanda samman crème fraiche, lättmajonnäs, tomatpuré, hummerfond, sherry, lax, räkor, ägg, dill och limesaft i en skål
Blanda med färskost och gräslök. Strö över citronskal och aprikoser. Räkna med 3–5 pinchos per person. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.