Vispa crème fraichen tjock och blanda med färskosten. Laxfyllning. Täck med tre brödskivor som läggs tvärs över fyllningen och det första lagret av bröd
Hacka laxen och blanda med crème fraiche och pepparrot. Blanda ihop kesella, gravlaxsås och ärtor. Skala och hacka äggen och blanda medräkor, majonnäs och dill
Skala och hacka äggen och blanda med kaviar och vispad grädde. Garnera ovanpå med strutar av skinka och ost, halverade druvor, mandarinklyftor, gurkskivor persilja och apelsin
Bred rikligt med kräm runt om och ovanpå. Skiva squashen tunt med en osthyvel. Garnera med salami, rostbiff, syltlök, rostad lök, pärltomater, physalis och sallad
Blanda med crème fraiche och hackad syltlök och bred på de grova bröden. Garnera ovanpå med rostbiff, syltlök, rostad lök, papayaskivor, cornichoner, tomater och ärtskott
Blanda med gurka, avokado, gräslök och dill. Smaka av med salt och peppar. Täck med två bröd. Lägg på resten av fyllningen och täck med de återstående två bröden
Blanda majonnäs och crème fraîche med hackad dill, citronsaft. Smaka av med salt och peppar. 1Garnera med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.