smörgåstårta,. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. Grädda på 225 grader i 20-30 minuter. 2-3 champinjoner
Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar. Lägg ut 2 hönökakehalvor bredvid varann så att det ser ut som att de sitter ihop
Peppar - efter tycke. Det blev en smörgåstårta med tonfiskröra och räkor. Räkor - mängd efter tycke. Smörgåstårtan blir godast om man fyller den dagen innan den ska ätas
Den här smörgåstårtan bjöd jag mina vänner på i lördags. Det är alltid gott med smörgåstårta. Jag blandade i hop lite av varje men mätte inte, så mängden får du göra på känsla om du vill prova att göra en likadan
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Den blev väldig god och det var första gången jag bakade brödet själv till just smörgåstårta
Bred ostkrämen ovanpå och runt om kanterna på smörgåstårtan. Blanda philadelphiaost, hårt vispad crème fraiche (1 dl), hackat kalkonbröst, sambal oelek, apelsinskal- och saft och basilika i en skål
Kommentarer
gro.ervik50
Varför har det blivit så här.
Logga in eller Registrera för att kommentera.