Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana 4 2 ägg 1 förp matjessill (gärna delikatessmatjessill, à 270 g) 1/2 grönt äpple 1/2 rödlök 1 dl smetana salt peppar 1/2 kruka dill 4 skivor knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Matjessill med ägg, rödlök och creme fraiche Smaka av med ev. Skala äggoch hacka dem. Tillsätt creme fraiche och senap. Koka ägg hårdkokt. med is under. Lägg på sillen och röran vid servering receptfavoriter.se
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärme. Koka äggenoch potatisen var för sig i saltat vatten www.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar Elsas Skafferi
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker! Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken. Koka äggen, medium. Koka potatisen med skal alltommat.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessilloch rödlök. Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna äggetwww.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 äggwww.koket.se
Matjessill med kokt ägg, rödlök och dill Blanda ägg, rödlök och dill, smaka av med salt och nymalen vitpeppar, fördela blandningen på matjessillenSvt
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris hela matjessillfiléer. Hacka äggoch rödlök. Bryn smöret gyllene och häll över hela anrättningen. Lägg upp som en hel filé på ett fat Svt
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 portMatjessillmed brynt smör, ägg. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.