Smörgås med skagenröra och kokt ägg
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2 röd lök
  • 0,5 dl hackad dill
  • 2 msk röd caviar
  • 400 g skalade räkor
  • salt, svartpeppar
  • 14 ägg
  • 5 cm gurka
  • 1 tomat
  • 8 skivor rostbröd
  • smör + vitlökspulver
  • 4 –8 blad sallad
  • salt, svartpeppar
  • 4 klyftor citron
  • 1 Skagenröra:
  • 1 Övrigt:Rör ihop majonnäs med dijonsenap, creme fraiche, finhackad rödlök, hackad dill, röd caviar och skalade räkor. Smaka av såsen med salt och peppar.Koka äggen och skiva dem samt gurka. Rosta brödet i en panna med smör och pudra över lite vitlökspulver.Lägg ut två skivor bröd på varje tallrik och ett salladsblad på dessa. Fördela ut skivade ägg, tomater och gurka. Klicka på skagensåsen och avsluta med en citronklyfta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.