1 Övrigt:Rör
ihop majonnäs med dijonsenap, creme fraiche, finhackad rödlök, hackad dill, röd caviar och skalade räkor. Smaka av såsen med salt och peppar.Koka äggen och skiva dem samt gurka. Rosta brödet i en panna med smör och pudra över lite vitlökspulver.Lägg ut två skivor bröd på varje tallrik och ett salladsblad på dessa. Fördela ut skivade ägg, tomater och gurka. Klicka på skagensåsen och avsluta med en citronklyfta.
Bred färskosten på brödet ochlägg på laxen, strö över gravlaxsås. 80,0 gram Gravad lax60,0 gram Rågkusar4,0 tsk Färskost extra light 5% fett Philadelphia1,0 st Äggkokt1,0 msk Gravlaxsås0,5 st ApelsinGör så här. Servera med ett koktäggoch 2 klyftor apelsin
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.