Ännu ett amerikanskt recept kommer här för er att testa om ni vill, jag ber om ursäkt om ni tycker jag är lite av en ”one-trick poney” som inte gör något annat än amerikanskt, men det är något som ligger mig varmt om hjärtat – och kanske lika varmt om midjan USA är lite av [
Min första bekantskap medchurros var på en Malmöfestival för en herrans massa år sedan. Smält chokladen tillsammans med grädden i en kastrull pålåg-medelvärme
Stek färsen med lök och vitlök. Ibland har man helt enkelt inte tiden på sin sida. När köttet är genomstekt tillsätter du övriga ingredienser (vänta med tomaterna)
När de fått gyllenbrun färg tas dem upp och låt oljan rinna av på hushålls pap-per. Tag av grytan från plattan och tillsätt ett ägg i taget, vispa med el-visp
Churrospå stranden i Santa Cruz. Friterade stänger rullade i kanel/socker. Jag var i LA när jag var 13 år och åt massor av dessa, som jag mindes var de delikata
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Stek halloumin i en torr stekpanna påmedelhög värme tills. dra något varv med. Middag på en plåt. Sätt fram hela plåten på bordet och servera med den goda basilikasåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.