Du behöver bara använda halva smördegen till detta recept, så förvara den resterande smördegen i kylen eller gör även smördegspuffarmed karamelliserad lök och andra godsaker
Lägg pannkakorna på en tallrik och toppa med äpple, pistagenötteroch jordnötssmör. Och eftersom kanel och kardemumma är bästa vänner med äpple, så fick de också hänga på
Svamp- och broccolipaj med ädelost. Om jag får välja en lunch att äta varje dag för resten av mitt liv är det ganska stor chans att jag väljer broccoli- ochgorgonzolapaj
Ta ut smördegspuffarnaoch lägg upp dem på ett tjusigt serveringsfat. Resterande smördeg kan du gärna använda till att göra en liknande smördegspuff med västerbottensost och rom, se recept här
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Lite uppladdning inför helgen fixade vi oss, barnen och jag idag och lagade
Häll upp i en smord och bröad form med löstagbar botten. Jag använde pistagenötter som topping men det går precis lila bra med andra nötter om man föredrar det
Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma ochpistagenötter – en riktig god kombination. Lägg den tillsammans med den kondenserade mjölken, saffranet, smöret och kardemumman i en kastrull
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Krydda med vitlökspeppar, timjan och flingsalt. Smörj en ugnsform med olivolja. Under tiden värm cremé fraichen och lägg sen i gorgonzolan så den smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.