Lite snacks till helgen är ju inte fel och dessa salamichips är väldigt enkla att göra. Salamichips. Goda att äta som de är eller ha som tillbehör till soppan
Så vad göra med all denna korv. Salamichips, såklart. Förmodligen lika onyttigt som chips, betydligt saltare och kladdigare men med en distinkt smak av gris som inga chips någonsin kan emulera
Parmesanchips med tranbär och pistagenötter, salamichips & fänkålsdipp. Finhacka purjolök och blanda med bacon, hackad skinka, philadelphiaost, créme fraiche, chilisås och svartpeppar
Bärig, ungdomlig smak med inslag av skogshallon, mörka körsbär, örter och lakrits. salamichips. Det kanske inte var så länge sedan jag bloggade om en plockbricka
Jag toppade salladen med smörstekta krutonger, salamichips och en madeiradressing. Salamichips. Som bas i min sallad förutom kyckling med krispigt skinn använde jag avokado, bondbönor och grillad nektarin, nektarinen med sin sötma blev otroligt god i salladen
Salamichips. Gör så här Börja med tillbehören till soppan. Lägg dem på en plåt med bakplåts-papper. Häll smör-&rapsolja i en stekpanna och sätt den på spisen på medelstark värme
Men det behöver man inte bekymra sig om så mycket, för COOP har i samarbete med matinspiratören Sara Begner tagit fram en hel receptbroschyr med massa läckra rätter inför årets Melodifestival
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.