Det har inte haglat blogginlägg på den här bloggen på senaste tiden. Man skulle kunna tro att jag fått någon sorts ät-slash-skriv-störning och helt enkelt slutat att laga mat och skriva om det
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. 3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Det är svårt att låta bli att älska julen och allt det som hör till. Själva har vi njutit av pepparkaksbak, lussebullar, glögg, julmust, mat och fikabröd sedan i slutet av november
Dessa bullar. OJ. Vad goda de var. ♥♥. Jag tipsar starkt om att ni måste testa att baka dessa. De blir otroligt goda när du tar ut dem direkt från ugnen och äter dem
Ugn 175º. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret tillsammans med saffran, rör i mjölk och rom, blanda det med äggsmeten
Leilas saffranskaka3 ägg (ekologiska) 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl mjölk 0,5 g saffran 1 msk vit rom 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 0,5 krm salt smör och kokosflingor, till formen florsocker, till pudring av kakan
Det var nog 25 år sedan jag köpte oxsvans förra gången. Men så av en händelse hittade jag det i köttdisken och bestämde mig för att koka en soppa och det ångrar jag verkligen inte
I helgen har vi kombinerat advents- och födelsedagsfika eftersom jag fyllt år. Många vänner gissade att jag skulle baka en tårta till mig men ni vet väl vad man säger om skomakarens barn, eller hur
Igår så bakade jag denna otroligt goda blåbärs kakan som jag hade tänkte att äta som mellanmål men eftersom orginal receptet är det proteinpulver i så byta jag ut det mot mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.