Men innan dess tänkte jag bjuda på en härligt och underbart god smördegsinbakadköttfärsrulle. Hälften av familjen är färdigklädd, och jag tänkte göra ett litet inlägg innan vi ska bort till några vänner på lite god mat
Blanda ner salt, tomatpuré, sambal olek och oregano. Rulla ut färdigkavlad smördeg i en långpanna. Fördela färsen och osten och vik ihop kanterna och ”limma” med uppvispat ägg
Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Skala och skiva den kokta potatisen. Pensla kanterna med uppvispat ägg, eller kallt vatten, innan potatisen och osten läggs på den ena halvan av bitarna med smördeg
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.