Med en rulle färdig smördeg, en bit valfri ädelost ( riktig gorgonzola är såklart godast) och en enkel bit fläskytterfilé eller fläskfilé så har man en enkel men god bit mat ganska snabbt
+ en sallad gjord på ruccola, bladspenat, smörstekta päronskivor, avocado, valnötter, gorgonzola. Lägg kycklingfilén på degen tillsammans med en bit gorgonzola
Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Servera den smördegsinbakade kycklingen med gratängen, såsen och en fräsch grönsallad
Stek fläskfiléen, salta och peppra, låt svalna. Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.