Smördegsinbakad kyckling med ädelost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Servera med enbart en sallad eller också med potatisklyftor. Gör 4 fina paket ,tryck ihop och lägg dom i smord form med skarven nedåt,pensla till sist med uppvispat ägg
Skiva potatis och lök i matberedare eller med kniv. Krydda med salt, vitlökspeppar och svartpeppar. Täck med såsen och grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. 2 askar färskost med vitlökssmak
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
4 pers 1 fläskfilé ca 700 g salt o peppar 1 rulle färsk smördeg 1 inlagd grillad paprika 2 msk tapenade 20 g rucolasallad ½ kruka basilika 1 äggula sesamfrön Aromsmör 75 g smör 1 msk hackad basilika rivet skal av en ½ lime salt o peppar Rödvinssky 1 msk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.