Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Servera den fetaostgartinerade fläskfilénmed klyftpotatis och tomatsallad. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn fläskfilén på medelhög värme på alla sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Paolo Robertos recept på varmtomatsallad till grillat kött. -Mama Skogly ♥ Varmtomatsallad. Det skulle egentligen vara grillat lamm, men vi fick inte tag på det
Putsa och strimla fläskfilén. På med salt och peppar. Riktigt goda varma mackor. Hacka paprika och purjo och blanda ihop med creme fracihe, salladskrydda och senap
4 pers 1 fläskfilé ca 700 g salt o peppar 1 rulle färsk smördeg 1 inlagd grillad paprika 2 msk tapenade 20 g rucolasallad ½ kruka basilika 1 äggula sesamfrön Aromsmör 75 g smör 1 msk hackad basilika rivet skal av en ½ lime salt o peppar Rödvinssky 1 msk. 1 fläskfilé ca
Fläskfilémedtomatsallad och mozzarellaost. Jag våndades lite mellan fläskfilé och kyckling men fastnade till slut för fläsket då det blir lite tyngre smak vilket jag tycker svarar upp bättre mot balsamvinägern
Festlig maträtt med smördeg och fläskfilé. Smaka av med dijonsenap och peppar och låt koka ihop i någon minut, ta sedan av stekpannan från plattan och låt svalna lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.