6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost. 50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötteroch några cocktailtomater, låter det gott
Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. flytande honung. När osten smält lite så är det klart, rosta pinjenötter i stekpannan och strö över
Toppa med rostade pinjenötteroch lite mer honung innan servering. Lägg på en liten hög ruccolasallad och toppa med en rejäl bit Chevré och ringla över flytande honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.