Smördegsflarn med ansjovis och lök
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 färdigkavlade smördegsplattor
  • 12 gula lökar
  • 12 röda paprikor
  • 1 en klick Norrmejerier Smör
  • 11 burk ansjovisfilé, 125 g
  • 11 dl svarta oliver
  • 11 –2 dl riven ost
  • 12 dl crème fraiche, Mexican-Chili
  • 1 nymald svartpepparSätt ugnen på 200°. Strimla lök och paprika och låt det långsamt värmas i stekpanna med en klick smör. Låt det svalna och fördela över smördegen. Låt ansjovisen rinna av och lägg filéerna på snedden, med jämna mellanrum. Lägg en klick crème fraiche mellan varje filé. Toppa med riven ost och nymald svartpeppar samt svarta oliver. Grädda i 15–20 minuter, eller tills smördegen är gräddad och osten smält.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.