Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
16 Mars 2016. Allmänt. Lchf Smördeg. Idag har jag börjat testa av att göra smördeg, a la Lchf. Gick ganska bra, men ska fixa lite till med receptet, men dagens recept fungerar
Receptet på en riktigt bra och enkel pajdeg är ovärderlig att ha i tider av knytkalas och utflykter. Perfekt att slänga ihop och fylla med det som finns i kylskåpet för tillfället
Här kommer en snabb och lätt efterrätt eller fika om du får oväntat besök. Den kräver bara två ingredienser och den går att förbereda timmar innan om du behöver
Underbara höst med sina färger och svala luft. Men också för alla dessa underbara grönsaker. Förutom att jag snöat in fullständigt på soppor i höst så har även diverse olika sorters pajer blivit testade i köket
En superenkel och helt vansinnigt god glutenfri pajdeg gör jag med mandelmjöl och smör. Den blir verkligen sådär perfekt krispig och frasig och smakar betydligt mer än ”vanlig pajdeg”
Passar som förrätt eller som tilltugg till soppa. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.