Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 240 g krabbpinnar 2 äpplen 2 dl Arla® gräddfil ½ msk senap 1 dl hackad färsk gräslök 1 tsk salt ½ vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör 4 skivor lantbröd
Grovriv äpplena med skalet. Lägg på krabbröran. Garnera med gräslök. Finhacka eller mixa krabban. Blanda krabba, äpple, gräddfil, senap, gräslök och salt
Mosa äggen och blanda med äpplena. Lägg på krabbröran. Garnera med gräslök och en klick stenbitsrom. Här kommer en enkel förrätt som är lätt att göra om man får många till middagsbordet, eller varför inte som snittar på buffén
Crabsticks är en fiskprodukt med krabbsmak och innehåller inte en gnutta krabba. Vet inte egentligen om jag borde döpa denna röra till krabbröra eftersom jag använde crabsticks
Smaka av med salt och peppar. Grov hacka även kronärtskockshjärtanen och blanda med spenaten. Blanda i samtliga övriga ingrediensen och smaka av med salt och peppar
Vi fortsatte med vår förrätt som denna kväll bestod av en krabbröra på toast. I helgen festade jag och älsklingen till det med en trerätters middag i vårt fina radhus
Min krabbröra var väl stark, särskilt för barnet som var med på middagen, men det var inte någon stor katastrof eftersom det fanns mer att välja på och de flesta andra gästerna var riktigt chilitåliga
crispy chicken roll, sashimi på rå salmalax och pilgrimsmussla samt dito lättrökta, sushi med forellrom och medkrabbröra, färdigköpt algsallad och bläckfisksallad samt, efter tips från Matrepubliken, en ljuvlig sallad med avokado, röd grapefrukt, salladslök, färsk koriander och furikake
Grovriv äpplena med skalet. Jättegott att ta med på picknicken. Finhacka eller mixa krabsticksen. Blanda krabba, äpple gräddfil, senap, gräslök, vitlök och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.