Idag fortsätter vi lite på dilltemat och stuvar några King Edward potatisar som serveras med grillade isterband, dom blir bara godare när skinnet spricker lite
Koka potatisen med skal, låt dem svalna. Servera med inlagda rödbetor. Snitta isterbanden och stek dem på lagom värme ca 12 minuter. 4 st småländskaisterband
Snitta isterbanden och stek dem på lagom värme några minuter. Koka potatisen med skal, låt dem svalna. Tillsätt dillen och smaka av med salt och peppar
Isterband i gratäng, potatisgratäng medisterband - fungerar det. Smaka av med salt och peppar. Slanta isterbanden och stek på svag värme i lite smör, under tiden skivas potatis och lök tunt
Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök
Servera isterbandenmed stuvningen och gärna lite inlagda rödbetor och en fräsch sallad. Åt isterband för någon vecka sedan men i ärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
Receptet hittade jag på en Sköna hem-blogg "Hemma med Helena Lyth". Jag valde dock att hoppa över momentet att doppa kringlorna i socker, för det gjorde inte mormor med sina rågkringlor
Skåra isterbanden på längden och fyll dem med blandningen. Fyllda med lök, gurka och rödbetor blir de en mycket god korvrätt att variera vardagsmiddagen med
Det finns så många saker som jag tycker är gott om det är lagat av bra råvaror och med omtanke. En ”råvara” (nja, en blandning av råvaror) som jag kan få lust på ibland är isterband
Servera isterbandenmed stuvad potatis, skånsk senap och skivade inlagda rödbetor. Dela under tiden isterbanden på längden och stek i en panna på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.