det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Konsistensen på dessa småkakor blir något mjuk, främst på grund utav bananen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
) Ja riktigt god och lakrits och choklad är verkligen en god kombination. ) Lakrits och. Mums. Igår hade vi gäster och jag provade detta nya recept som jag hittat på dem och som det lät blev det succé
Låt degen vila inplastad i kylen medan du förbereder alla fyllningar. Marmorerade småkakor. Hacka chokladen och hasselnötterna grovt och knåda ihop med degen
De var väldigt goda med denna smaken. Här går lakritspulvret ner. Blanda ihop med mandelsockret. 1 tsk lakritspulverJag mätte upp allt så det blev exakt på grammet. 5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 äggula2 tsk lakritspulverVispa smör med sockret, i med resten tills du har en smet, som spritsats på hälften av kakorna och läggs ihop två och två. 1 tsk lakritspulver. 2 tsk lakritspulver
ett udda gäng med udda människor. småkakor. som med gigantiska udda maskiner. småkakor. låter väl spännande med yankees som tultar runt i hängseljeans och tuggar shag och letar guld
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.