125 g smör, rumsvarmt1 1/2 dl strösockerrivet skal av 1 citron1/2 dl kokosmjöl1 ägg3 dl potatismjöl ca 50 g blockchoklad Vispa smör och socker, rör i övriga ingredienser. 1 1/2 dl strösockerrivet skal av 1 citron
Idag tog jag med mig lite adventsfika till jobbet, klev upp lite tidigare och svängde ihop en kladdkakasmaksattmed mintchoklad och toppad med polkagrisar
Sitta i trädgården på eftermiddagen i skuggan med en kaffe och småkaka är väldigt nice. De görs med flytande smör& rapsolja istället för med rumstempererat smör
Vi åt kakan tillsammans med vispad grädde som smaksattsmed frystorkade hallon och vaniljpulver. Jag tar alltid med mig minst ett av mina tre barn när jag storhandlar
Men igår svängde jag ihop en underbar kladdkakamed hasselnötsmassa som "topping". Jag kan passa på att påminna om min "tema-flik", för här har jag just ett tema med Kladdkakor
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamedsmakav citron, kokos och blåbär
Det här receptet har en gudomligt god kladdig fyllning av kakao och nutella, toppat med en söt fudge frosting som är så god att vi på myTaste inte kan få nog av den
Blanda i de torra ingredienserna för sig och häll i allt i äggsmeten tillsammans med smöret. Jag älskar kladdkaka, kombinationen choklad och lakrits är supergod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.