Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda rödbetornamed olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. 400 g smådelikatessrödbetor. Lägg på ett folieark, strö på fetaosten och vik ihop till ett paket
Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad. Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Smula över chèvre och ringla över rikligt med honung
I vår familj är det småttslagsmål om vitlöksklyftorna som legat med potatisen i ugnen. De ska inte bli brända, bara härligt mjuka och smått gyllenbruna
Rödbetorna i landet har växt till sig så pass att vi härom middagen tog upp några och ugnsbakade tillsammans med färsk timjan, olivolja, salt och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.