Servera rårakornamed skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
Skär gräslöken smått. Krydda rårakornamed salt och peppar. Rårakor. Servera varje råraka med ett pocherat vaktelägg, en liten klick rom, finskuren gräslök och gräddfil
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. 1Garnering1 liten pepparrot, riven 1 knippe dill 4 klyftor citron 100 g sikrom, avhängd (eller löjrom)
Stek rårakorna bruna och frasiga. Servera med en klick röd rom, hackad rödlök och crème fraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
Häll i tomat ochsmåkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlök och paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Vispa samman äggen med grädde, salt och peppar. Bjud pajerna ljumma tillsammans med en sallad. Finfördela matfett och ost i mjölet till en grynig massa
Medan du väntar häller du upp strössel i olika småskålar. Sedan rullar du den i strössel och lägger sedan direkt in kakan i frysen så att den inte smälter medan du gör de andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.