Små laxpajer med fetaost
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 styckfrysta laxfiléer
  • 150 g fetaost
  • 0,5 dl hackad dill
  • 1 rulle smördeg
  • 3 ägg
  • 1,5 dl grädde
  • salt, peppar1. Tina laxen och skär till mindre bitar. Finhacka eller smula fetaosten. Hacka dillen.
  • 12. Fördela ut smördegen i små tartelettformar på cirka 8-10 centimeter i diameter – förgrädda ej!
  • 13. Ha ner lax, fetaost och dill i pajskalen. Vispa ihop ägg och grädde med salt och peppar. Slå stanningen i pajerna och grädda i 200°C i 30-35 minuter. Täck pajerna med en bit aluminiumfolie om de börjar bli brända på ytan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.