Vi får vildsvinskött av mina föräldrar, och oftast är det redan infruset. Låt köttet stå i den nedre delen av ugnen 6-15 timmar beroende på vald ugnstemperatur och köttets vikt. När jag lagar tjälknöl av vildsvin tar det oftast runt 5-6 timmar. 1 dl grovt havssalt. 1 dl grovt havssalt
Jag gillar småsmåkakor - därav den pyttelilla storleken. Tillsätt smöret skuret i småbitar. Ja, inte vet jag om de kommer från Bryssel, men de heter ju Brysselkex - så man får väl anta det
Ibland när man är ute på restaurang och äter brukar man få små söta minilimpor i brödkorgen och det tycker jag är jättegulligt och brukar göra hemma ibland också
Nu har turen kommit till I Love Eco från ICA i vårat kylskåp och jämfört med tuben innan från Hemköp (Garant, Axfoods emv*) smakar I Love Eco -kaviaren helt fantastiskt bra
Jag har visat er denna pastasort från Barilla tidigare i ett vegetariskt recept. Orecchiette – eller ”små öron” som dom betyder är bland det godaste jag vet
Skroven kokar du buljong av. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
En mycket smakrik och god variant på våra svenska små köttbullar. Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö av olika varianter på
Design i rostfritt stål och på ovansidan av maskinen sitter en LCD-display med digital timer. Svaret på hur en riktigt god glass ska smaka beror på vem du frågar och i mitt fall är glass från italien den bästa
Tillsätt grädden och låt småkoka en stund. har gett upp odling av kål eftersom jag alltid får mängder av kålfjärilslarver och jag har ingen lust att tampas med dem
Rör ut jästen med lite av degspadet. Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Tag vad du haver kvar från ostbrickan. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.