Lägg fisken ovanpå och garnera med ansjovis, pepparrot och persilja. Jag valde att steka allt i pannan och var noga med att ösa ordentligt med smör över torsken under stekningen
smörstektakantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller
Borsta och dela kantarellerna i fyra delar, skär av några mm på foten och lägg i torr het panna. Anrätta potatisen enligt mitt recept på råstekt potatis med lök
Garnera medpersilja. Persilja. Kan tänka mig att många redan varit ute i skogen och plockat korgen full av kantareller, annars är det hög tid att ge sig ut i helgen i skogen så ni kan njuta av skogens guld
Krydda med salt och peppar. 4 dl färska gula kantareller. 14 dl färska gula kantareller 2 msk smör salt och malen vitpepparRensa kantarellerna noga, borsta dem och skär större svampar i mindre bitar
Jag fick en påse med några fina fiskar och en stor påse kantareller, det är verkligen guld värt. På väg från jaktpasset blir det ibland också en hel del fjällkantareller som plockas
Servera den nystekta abborren med gräddiga kantareller och gärna nykokt småpotatis. Kantareller. Skölj den skinndragna abborren och gnid in den med lite citronskal
Dela kantarellerna i mindre bitar och tärna baconet. Blanda salt och peppar med mjöl. Stek fisken i smör i stekpanna på medelvärme, ett par minuter per sida
Smörstekta champinjoner med kraftig vitlökssmak och en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.