Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 800 g Torskrygg Fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 st Blomkål Färsk
  • 100 g Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Grana Padano
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 30 g Sötmandel Naturell
  • 50 g Färsk bladspenat
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.