Lägg alla ingredienserna i en hög skål och sätt ner stavmixern i botten. 1 lime – rivet skal och saften. Forma till biffar och stek i smör, ca 2 minuter på varje sida på ganska hög värme. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. 1 lime – rivet skal och saften. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser i en bunke, smaka av med salt och peppar. Låt puddingen stanna en stund i formen och servera den sen med skirat smör över
Torsk i ugn. Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form. Lägg ner den frysta fisken i mitten av formen, ringla över smör och krydda ordentligt
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ta en ugnsfast form och lägg torsken där. Denna gång så förkokade jag torsken på låg temperatur. Kokade blomkålenoch morötterna i saltat vatten tills de nästan är genomkokta
1 Salta torskfilenoch låt det rimma ca 10 min. Stek torskfiléerna i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torsken med champinjoner, bacon och potatismos
Jag blir hungrig igen bara av att skriva ner detta recept… Smörstekttorsk… Torskfiléerna steks i en rejäl klick äkta smör, (nästan så man kan ösa fisken med smör medan man steker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.