Smör. Fräs svampen i smör så vätskan från svampen kokar in. Smör. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Kokt TorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas. Lägg i torsken och sjud på svag värme tills köttet precis börjar släppa från benen
lägg torskenmed lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
Om du har torskryggmed skinn lägger du ner torskenmed skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.