Smörstekt gös med ärtpuré, stekta trattkantareller, picklad rädisa, pepparrotssås och forellrom
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
  • Ärtpuré1 förp frysta ärtor 25 g smör 3 msk crème fraîche 0,5 citron, pressad salt peppar
  • Pepparrotssås25 g smör 2 schalottenlökar 3 dl fiskfond 1 dl grädde 3 msk crème fraîche salt peppar 1 dl färsk pepparrot, riven
  • Kantareller25 g smör 3 dl trattkantareller salt peppar
  • Picklade rädisor1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten 6 rädisor
  • Garnering1 gurka 1 dl forellrom dill frityrolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.