Smörstekt abborre med skirat dillsmör och risotto
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 0,5 dl rapsolja
  • 2 dl arborioris
  • 7,5 dl god grönsaksbuljong, varm
  • 100 g västerbottensost eller prästost, riven
  • 400 g blandade gröna grönsaker - ex broccoli, sparris, sockerärtor, sojabönor, gröna krispiga salladsblad
  • 0,5 citron, skalet och saften
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 600 g abborrfiléer med skinn
  • smör, till stekning
  • 100 g smör
  • 1-2 schalottenlökar, finhackade
  • 0,5 knippe dill, finskuren
  • Risotto1 liten gul lök, finhackad 0,5 dl rapsolja 2 dl arborioris 7,5 dl god grönsaksbuljong, varm 100 g västerbottensost eller prästost, riven
  • Citronslungade grönsaker400 g blandade gröna grönsaker - ex broccoli, sparris, sockerärtor, sojabönor, gröna krispiga salladsblad 0,5 citron, skalet och saften 0,5 dl rapsolja 1 krm salt 1 krm peppar
  • Smörstekt abborre600 g abborrfiléer med skinn smör, till stekning
  • Skirat dillsmör100 g smör 1-2 schalottenlökar, finhackade 0,5 knippe dill, finskuren

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.