Toppa sedan risottonmed svartrötterna, champinjonerna och persiljan och såklart ännu mer parmesan. Hacka löken och fräs den i olivoljan på medelvärme tills den blir glansig
Torka bitarna torra med hushållspapper och stek sedan med skinnsidan. med hackad dill. över dillsmöret. då lätt rimmad och något fastare i köttet och får en bättre sälta
En krämig mild men smakrik risotto smaksatt av citron och krondill som kan serveras rakt upp och ner dom en egen rätt eller som här i kombination medsmörstekt makrill och rödbetor
Smält smör och blanda med citronsaft – för veganskt, byt smöret mot mjölkfritt smör eller rapsolja. Koka under tiden upp vatten med grönsaksbuljong i en separat kastrull
Purjolök och bacon smakar jättegott ihop och passar fint i den här risotton ihop med svamp. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.