Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Smaka av med salt och peppar. Toppa med en klick gräddfil, lite rödlök, kaprisbär, gräslök och vrid över några varv med pepparkvarnen
Finhacka lax, lök och gräslök och rör ihop med crème fraiche och kaviar. Smaka av med salt och peppar. Finhacka sill, lök, dill, rädisor och ägg och rör ihop med crème fraiche
Garnera med dill. Skala räkorna och lägg i en plastlåda. Servera med citronklyftor och en kall öl. Klicka på majonnäs och så mycket räkor som får plats
Smaka av med salt. Skala räkorna. Toppa med Mörhultsröra, rödlöksringar, citronklyfta och en dillkvist. Bred smör på brödet och lägg på räkorna i en rejäl hög
Smaka av med salt. Skala räkorna. Toppa med Mörhultsröra, rödlöksringar, citronklyfta och en dillkvist. Bred smör på brödet och lägg på räkorna i en rejäl hög
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.