Smörrebröd med kyckling och baconmajonnäs
www.hemtrevligt.se
www.hemtrevligt.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 1 salt och peppar
  • 11 tsk rökt paprika
  • 12 msk smör
  • 1 bordsmargarin
  • 14 skiva ljust surdegsbröd
  • 14 st romansalladsblad
  • 12 st plommontomater
  • 1 hyvlad parmesanost
  • 1 pinjenötter
  • 1 basilika
  • 1140 g bacon
  • 11 dl majonnäs
  • 12 msk hackad basilika
  • 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem i smör ca 4 minuter per sida för minutfiléer, annars lite längre. Låt svalna något.
  • 1 Baconmajonnäs: Stek baconskivorna knapriga. Låt rinna av på hushållspapper.
  • 1 Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika.
  • 1 Bred bordsmargarin på brödskivorna och lägg på salladsblad.
  • 1 Skiva kycklingen och fördela den på bröden. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå.
  • 1 Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.