12 st
kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem i smör ca 4 minuter per sida för minutfiléer, annars lite längre. Låt svalna något.
1 Baconmajonnäs:
Stek baconskivorna knapriga. Låt rinna av på hushållspapper.
1 Hacka
två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika.
1 Bred
bordsmargarin på brödskivorna och lägg på salladsblad.
1 Skiva
kycklingen och fördela den på bröden. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå.
1 Toppa
med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.