1 Fyllning
1: 150 g skinka rökt 1 dl gräddfil 1 dl majonnäs 1 dl hackad persilja salt peppar Fyllning 2: 0.5 st kyckling grillad 1 dl bostongurka gurkmix 1.5 dl crème fraîche Garnera med: 2 dl majonnäs 2 dl gräddfil 2 msk pepparrot riven från tub 1 st gurka salladsblad Topping: 15 skiva skinka rökt 15 skiva rostbiff 200 g brieost 1 st kiwi 10 st jordgubbar 10 st körsbärstomater 10 st vindruvor 3 msk lök rostad persiljaKantskär brödskivorna. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden.
1 Fyllning
1: Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Smaka av med salt och peppar och bred på brödskivorna.
1 Fyllning
2: Rensa kycklingköttet från skinn och ben och finhacka kycklingen. Blanda kyckling, gurkmix och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg på brödskivor och bred på fyllningen. Avsluta med brödskivor.
1 Garnering
och topping: Rör ihop majonnäs, gräddfil och pepparrot och bred runt om och ovanpå tårtan. Garnera kanten med skivad gurka. Toppa med skinka, rostbiff och skivad brieost. Garnera med kiwi, jordgubbar, delade tomater, vindruvor, rostad lök och persilja.
Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra. Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan
Det skulle vara något utan kött och något hon tycker om, det skulle räcka till många och i sista stund kom jag på att jag kanske skulle slänga ihop en smårgåstårta
Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan. Rör samman majonnäs med crème fraiche till fyllning 1 och 3. Bred resten av majonnäsröran till fyllning 1 och 3 över hela brödskivan och fördela ägg, lax och dill över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.