Ingredienser 25 g ( 1/2 pkt) KronJäst för Matbröd, färsk 500 g (5 dl) mjölk, kall 720 g (ca 12 dl) vetemjöl special 12 g (2 tsk) salt 15 g (1 msk) socker 75 g smör, mjukt Fyllning Förslag på fyllningar: Havets smörgåstårta Vegetarisk smörgåstårta
Häll av, skölj och låt bönorna rinna av väl. Mixa bönorna slätt med vattnet med hjälp av en mixerstav. Tillsätt jästen och mixa kort igen så den löses upp
I så fall tycker jag du ska testa den här glutenfria smörgåstårtbotten, som jag är riktigt nöjd med. Frys in den färdigdelade smörgåstårtbotten med lite smörpapper eller bakplåtspapper emellan lagren
1 glutenfri smörgåstårtbotten. 1 glutenfri smörgåstårtbotten. Det som är så bra med smörgåstårta är att man kan använda i princip vad som helst som finns i kylskåpet, röra ihop och fylla i en tårtbotten
Smörgåstårtbotten. Smörgåstårtbotten. Vegetarisk smörgåstårta med hummus och fetaostkräm. Som vegetarian är det inte alltid lätt att hitta en vegetarisk smörgåstårta ute i affärerna men misströsta ej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.