Jag gillar denna ganska lyxiga smörgåstårtan som är ren i smakerna och vacker att titta på. Breder därefter ut resterande fyllning och täcker med ett tredje lager bröd
Täck med fyllning. Gör likadant med nästa lager också. Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Smaksätt med kaviar, salt och peppar. Detta är den godaste smörgåstårta jag ätit. Forma kaviaren till små ägg med en sked och lägg i en ring innanför äggringen
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Dekorera med sallad, ost, skinka och ägg. Börja med att koka äggen, strimla salladen, skär 10 st skivor skinka i små bitar
Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Dekorera ovanpå med resten av skinkan, rostbiff, ostskivor och gurka
Smörgåstårtan är väldigt saftig och garneringen med rostbiff i täten gör hela tårtan. Den här har fina smörgåstårtan har jag helt på eget bevåg snott från fina Kryddburkens sida
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. smörgåstårta,. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Fyllning till smörgåstårta. Täck med ett lager bröd. Garnering till smörgåstårta. Blanda yoghurt och majonnäs samt bred ett tunt lager med krämen över och runt hela tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.