Smörgåstårta med skagenröra och avokado
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st Polarbröd jubileumskaka à 400 g
  • 11 kg skalade räkor
  • 12 dl majonnäs, helst hemgjord
  • 12 dl crème fraîche
  • 11 knippe färsk dill
  • 11 citron (saften)
  • 12 krm salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 11 dl crème fraîche
  • 11 dl majonnäs
  • 1 avokado
  • 1 kokta ägg
  • 1 färsk dill
  • 1 tunna citronskivor
  • 1 skalade räkor
  • 1 löjromGör skagenröran: Blanda majonnäs och crème fraîche med hackad dill, citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Vänd sedan försiktigt ner räkorna.
  • 1 Bred ut skagenröra på första och andra lagret bröd.
  • 1 Bred ut crème fraîche- och majonnäs-blandningen på översta lagret.
  • 1 Skär avokado i tunna klyftor och citronen i tunna halvmåneformade skivor.
  • 1 Garnera med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom. Klart!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.